Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Tudjon meg többet a kórházi függönyökről!

2019.07.12.

Kórházi függönyökkel szinte az összes állami és magán egészségügyi intézményben találkozhatnak a betegek, ennek ellenére sokan igencsak keveset tudnak ezekről a fontos kiegészítőkről. Az emberek többsége azt gondolná, hogy a hagyományos és a kórházi függönyök között nem sok különbség van.

Valójában már az anyagukat megvizsgálva is tapasztalható az eltérés: a kórházi függönyök speciális, úgynevezett antibakteriális textíliából készülnek azért, hogy az egészségügyi intézmények fenn tudják tartani a megfelelő higiéniai körülményeket.

Az antibakteriális textíliák – amikből a kórházi függönyök készülnek – legfőbb feladata, hogy a kórokozók, mikroorganizmusok, toxinok terjedését megakadályozzák. A kórházi függönyök felületén így a baktériumok azonnal elpusztulnak, ennek köszönhetően az adott intézményben csökken az egészségügyi kockázat. A kórházi függönyök a kifogástalan higiénia megteremtésén túl diszkréciót és otthonosabb körülményeket is biztosítanak a kórtermekben. A függönyök megakadályozzák a belátást a kórházi ágyra, így, ha a betegek pihenni szeretnének úgy, mint otthon, megteremthető az intim szféra.

A főleg Biosat anyagból készült kórházi függönyöket a magánrendelőktől kezdve a nagyobb állami egészségügyi intézményekig rengeteg helyen felhasználják. Nem ritka manapság, hogy kozmetikákban, vagy szépségszalonokban is előfordulnak, ugyanis ezeken a területeken is rendkívül fontos, hogy biztosítsák a higiéniát.

Termékeink minőségiek, megbízhatóak, az antibakteriális tulajdonság nem kimosható, ezért hosszú távon kiszolgálják Önt és betegeit. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kórházi függönyökről, többek között a Biosat függönyökről, akkor  vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

KÖVESSEN MINKET!