Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Tegye vonzóvá vendéglátóegységét igényes kültéri textilekkel!

2019.05.23.

A vendéglátóegységek országszerte készülnek a nyári szezonra: izgalmas programokat szerveznek és megnyitják teraszaikat, hogy a jó időben az embereknek ne kelljen zárt térben lenniük. Ilyenkor előkerülnek a kültéri bútorok, és velük együtt például a párnák is.

A vendéglátóegységek országszerte készülnek a nyári szezonra: izgalmas programokat szerveznek és megnyitják teraszaikat, hogy a jó időben az embereknek ne kelljen zárt térben lenniük. Ilyenkor előkerülnek a kültéri bútorok, és velük együtt például a párnák is. Mivel a kellékeket borító kültéri textilek az előző időszakokban folyamatosan használatban voltak, egy idő után már nem igazán tudnak hozzájárulni az igényes összképhez a teraszon. A tulajdonosok hiába próbálják meg alaposan megtisztíttatni még a terasz megnyitása előtt, gyakran már ez sem segít a kültéri textileken. Ebben az esetben mindenképp a cseréjük mellett szükséges dönteni, hiszen elhasználódott textilekkel nem érdemes nekivágni a nyárnak!

Elképzelhető, hogy a korábbi textília azért volt nehezen kezelhető, mert nem rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amikkel egy kültéren használatos anyagnak kell. Hiszen fontos, hogy a párnahuzat vagy kültéri bútorszövet  UV-álló legyen és sokáig megőrizze a szép, élénk színét, valamint vízlepergető tulajdonságával ellenálljon a kisebb-nagyobb esőknek és szennyeződésnek.

Legyen szó fotelekről, napozóágyakról, ha Önnek is új kültéri textilre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és még a nyári szezon kezdete előtt gondoskodjon a vásárlásról! Kínálatunkban többféle anyag közül is választhat, amik színvonalas termékek, és hosszú távon képesek kiszolgálni Önt, illetve vendégeit, így nem fog csalódni bennük. Amennyiben kérdései lennének a kültéri textilekkel kapcsolatban, egyéb észrevételei lennének, keressen bennünket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

KÖVESSEN MINKET!