Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Tartsa fenn a magas színvonalat antibakteriális függönyökkel!

2019.08.15.

Az egészségügyi ellátás színvonala nem csak az alapján mérhető, hogy mennyire jó orvosok gyógyítanak a kórházakban és a rendelőkben, hanem az egészségügyi intézmények felszereltségében is.

Hiába a tudás és az elhivatottság, ha nincs mivel gyógyítani, nincs hol elhelyezni a beteget. Az antibakteriális függönyöknek legalább akkora szerepe van a magas színvonal kialakításában, mint egy defibrillátor vagy az elegendő kötszer meglétének. A gyógyulásban ugyanis fontos szerep jut a higiénikus környezetnek is, amit az olyan egészségügyi textilek, mint az antibakteriális függönyök felszerelésével és használatával lehet ideális módon megteremteni.

Mit is jelent az, hogy antibakteriális függöny, és miben áll a jelentősége a használatának? Az antibakteriális függönyök különleges alapanyagokból készülnek, amik számos előnyös tulajdonságuk révén segítik a higiénia megtartását. A rendelők, kórházak területén nagy a kockázata a fertőzésnek, a baktériumok, vírusok terjedésének. Éppen ezt akadályozzák meg az ilyen kiegészítők.

Az antibakteriális függönyök megakadályozzák, hogy a nedvesség, a kosz és mindenféle szennyeződés megtapadjon rajtuk. Ennek a taszító hatásnak köszönhetően sokkal higiénikusabb a használatuk és praktikusabb is, mint a közönséges textileké. Emezek nem rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal. Az antibakteriális függönyök használatával tehát nemcsak nagyobb védelmet és magasabb szintű higiéniai körlményeket tud biztosítani a betegeknek és az alkalmazottaknak is, de ráadásul kevesebbet kell velük foglalkoznia. Az sem hátrány, hogy a textiljeink több színben és mintában, esztétikus kivitelben készülnek, tehát a belső terek barátságosabbá tételéhez is hozzájárulnak.

Működtesse magas színvonalon egészségügyi intézményét, tegyen meg mindent ennek a színvonalnak a megtartásáért, és használjon antibakteriális függönyöket minden helyiségben! Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen tőlünk ilyen jellegű termékeket! Kérdéseire kollégáink válaszolnak a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, keressen minket bátran!

KÖVESSEN MINKET!