Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Kiállítottunk a Kórházkongresszuson: innovatív kórházi függöny és karnis

2019.06.17.

Az egészségügy színvonalának fejlesztése, a betegek számára ideális körülmények kialakítása és megtartása, a gyógyítás minél hatékonyabbá tétele mindannyiunk érdeke és célja. Ezeket a célokat az évente megrendezésre kerülő Kórházkongresszuson is napirendre tűzik és megvitatják. A legújabb fejlesztések, innovatív termékek bemutatására is sor kerül, amiket széles körben lehet használni a jövőben.

Az idei, 31. Kórházkongresszuson cégünk is részt vett, és Egerben mutatta meg, hogy milyen új termékekkel járul hozzá a jövő kórházának kialakításához: függesztett kórházi karnissal és kórházi függönnyel. A Kórházkongresszuson egy intenzív kórtermet rendeztek be, tele modern eszközökkel és berendezésekkel, itt kapott szerepet a speciális egészségügyi függesztett karnis és kórházi antibakteriális függöny. Ezek is hozzájárulnak a betegek számára higiénikus környezet biztosításához, valamint az olyan alapvető betegjogok védelméhez, mint amilyen a magánszféra.

A felfüggesztett egészségügyi karnis különlegessége abban áll, hogy az igényeknek megfelelő méretben és formában lehet a falra erősíteni, illetve mennyezetről függeszteni. Ennek köszönhetően a kórházi függönnyel együtt egyszerre biztosít takarást és világosságot, illetve szellőzést is. A karnist Biosat anyagból készült kórházi függönnyel egészítettük ki, ami antibakteriális textilszálakból áll. A speciális technológia használata lehetővé teszi, hogy a kórházi függönyök antibakteriális hatása a használatuk végéig kitartson, és ugyanolyan színvonalon működjön.

Amennyiben Önt is érdeklik az általunk forgalmazott eszközök és kiegészítők, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és kérjen részletes tájékoztatást a kórházi függönyökről, karnisokról!

KÖVESSEN MINKET!